Альзаський вид піци
275 гр борошна
5 гр солі
120 гр води замісити пружне тісто + 15 грам розтопленого жиру (смальцю)
5 гр солі
120 гр води замісити пружне тісто + 15 грам розтопленого жиру (смальцю)
Вимісити плотне тісто, сформувати шар, в холодильник мінімум на 3 години. Розкачати на 2 мм. (можна заморозити у розкатаному вигляді)
начинка: жирна сметана + кисломолочний сир (можна), цибуля дуже тонко нарізати, посолити і залишити на годину, бекон або грудинка нарізати. Тісто, сметана, цибуля і бекон - на 200С.
груша + горгонзола, інжир+ козиний сир, ветчіна+ оливки+ песто (все на сметану)
Немає коментарів:
Дописати коментар