Рецепт з сайту пікантекукінг https://picantecooking.com/ua/recipes/gril-0/nimecko-polska-bila-kovbasa-weisswurst-abo-biala-kielbasa/. Ох, як довго хотіла її приготувати і зробила це в найбільшу жару, коли холодильник був забитий ))
Які складнощі вас чекають: треба дуже добре охолодити/підморозити м'ясо, мясорубку, мати лід під руками і найважче для мене - напхати ту кишку врешті решт, бо робити це м'ясорубкою можна, але багато залишається всередині. На смак - супер! Ніжна емульсія, схоже на сосиску, єдине мені якась спеція трошки заважала.
Отже, я готувала на пів порції як завжди, бо більшу партію важко охолоджувати, коли за вікном +35С.
- 250 грам телячої лопатки, порізати кубиками
- 150 грам свинячого спинного сала, порізати кубиками
- 10 грам солі
- 110 грам колотого льоду
- 0,5 ч.л. білого меленого перцю
- 0,5 ч.л. меленої гірчиці
- Щедра дрібка мускатного горіха
- 10 грамм сухого молока
- 1 метр чищених свинячих кишок
Потім просто обсмажувала на сковороді, кидала у журек.
Дуже рекомендую!
Немає коментарів:
Дописати коментар