Цей тарт однозначно рекомендую приготувати.
Основа
60 гр жовтка
140 гр цукру
150 гр масла
4 гр солі
200 гр борошно
15 гр розрихлювача
Жовтки і цукор розтерти до біла, ввести масло пом'якшене (14 С десь), розтерти, ввести сіль і борошно пересіяне з розрихлювачем. Місимо 1 хв, щоб зібралося.
Сформували в прямокутник і в плівку на добу у холодильник.
Розкатати товщина 1 см, форму змазати маслом і присипати цукром, випеки при 180С біля 20 хв до золотистого кольору.
Конфітюр
1 кг свіжої полуницю присипати цукром, залишити щоб дала сік. Поставити нагрівати, всипати цукор 50 гр і почати розмішувати, чуть придавлюючи. Довести до кипіння, ввести ще 30 гр цукру з 7 гр пектину NH. Нагріти на тихому вогні, чуть роздавлюючи ягоди, прокип'ятити 5 хв, влити 5 гр лимонного соку. Остудити.
На основу - конфітюр, прикрашаємо полуницею і вершками можна.
Немає коментарів:
Дописати коментар