середа, 12 травня 2021 р.

Террін з лосося

 Ох, дуже хотіла його спробувати, але структура вийшла не така як задумувалось. Мені хотілося б добитися більш однорідної, щоб легше було нарізати, натомість він вийшов якийсь трохи вологий.


Готувала на пів порції, а на порцію потрібно:

500 гр лосося
2 яйця
200 гр крем-фреш (це сметана 30%)
сіль, перець
укроп, петрушка
сік 1 лимона
50 гр в'ялених томатів
копчений лосось 5 шматочків

1. Лосось ріжемо на шматочки + яйця + крем-фреш - пробити у пасту, посолити, поперчити.
2.Зелень мілко нарізаємо + в'ялені томати + сік лимона - все змішати.
3. Форму змазуємо маслом (я проклала пергаментом), шар пасти, потім зелень, потім копчений лосось, і так ще раз, зверху має бути паста. Накриваємо форму фольгою. 
4. Ставимо у посудину з водою у духовку на 45 хв при 180С. 
5. Охолоджуємо в холодильнику мінімум 4 години. 




Немає коментарів:

Дописати коментар