Телятина з соусом. Соус мені дуже сподобався! Раджу приготувати.
Теляча вирізка (якщо яловичина, то молода), якщо дуже довга, то ділимо на шматки по сантиметрів 15 (залежить від діаметру вашої кастрюлі)
Замотуємо у плівку харчову дуже плотно.
Варимо яловичий бульйон, якщо нема натхнення, то хоча б овочевий + додати бульйоний кубик, це важливо. В киплячий бульйон опускаємо телятину у плівці і виключаємо. Хоч воно у плівці, але бульйон все рівно проникає всередину. Залишаємо на години 4 або до повного вистигання.
Після вистигання нарізаємо дуже тонко.
Соус:
2 ст.л. каперсів
1 с.л. анчоусів (вони треба)
50 мл води (тут опціонально)
200 мл майонезу домашнього (1 яйце, 2 каплі лимонного соку, сіль, перець, 120 мл олії)
3 ст.л. соку від телятини (якщо є або бульйон)
5 ст. л. оцет хересний або яблучний
100 гр тунець консерва без масла
Пробити блендером, має вийти густуватий соус, якщо дуже густий - розбавляєм водою (яка опціонально, або бульйоном).
Немає коментарів:
Дописати коментар