четвер, 5 листопада 2020 р.

Морквяний кекс

 Морквяний кекс від школи Le Cordon Bleu. За рецепт дякую @katyaallex77




Нічого складного, з найважчого натерти моркву на дрібній тертці.
Ароматний, вологий, аж занадто. Можливо, трошки не допекла, бо хочеться більш плотнішої структури.

100 гр яєць
90 гр нейтральної олії (беру звичайну)
200 гр коричневого цукру
130 гр борошна + 2 гр солі + 5 гр розрихлювача + 2 гр соди + 2 гр кориці
230 тертої моркви
50 гр горіхів або без них (краще грецькі)

1. Збиваємо трошки яйця + олію
2. Далі збиваючи додаємо цукор
3. Всипати всю суху суміш, вимісти. Далі вводимо моркву і горіхи.

Пекти при 150С приблизно годину, залежно від форми.

п.с. в мене ще були вишні ніби


Немає коментарів:

Дописати коментар