четвер, 5 листопада 2020 р.

Сирки

 Готувала сирочок. Ну, що я можу сказати - божественний.

Тут сир з Гощі, виробник заявляє 15% жирності. Тому, якщо ви візьмете 5% чи 9% то мусите розуміти, шо, можливо, структура буде трошки інша, чи потрібно буде додати більше цукру.



На 200 гр сиру
20 гр масла
30 гр цукру + ванілька (використовую ваніль в сиропі).
Далі - дуже добре збиваємо блендером (саме ним), має вийти кремова однорідна структура. Тут нема вершків чи чогось такого, тому зразу діло може йти туго, але трошки часу і все зіб'ється.

На пів години в холодильник (при 5С), далі в плівку загорнула і сформувала сирок. Підморозила.
Шоколад + 10% нейтрального масла (звичайну олію взяла, в оригіналі масло виноградних кісточок), розтопила імпульсами в мікро (по 10 сек), якщо врубити зразу на 30, шоколад можна перегріти. Сирок на зубочистку і окунула в шоколад.

Сирок холодний, тому шоколад буде швидко застигати, я трошки і пензликом намащувала.
Загалом не дуже гарно, але смачно мені.



Немає коментарів:

Дописати коментар