четвер, 2 січня 2020 р.

Салат мій рецепт

Цей салат колись приготувала із залишків продуктів і відтоді, два рази на рік, мушу його приготувати. Він не зовсім корисний, дуже ситний, я б сказала зимовий. Його можна покласти в корзинки чи спечені заварні тістечка.
Отже, нам потрібно:

1 ст. дрібної білої вареної квасолі (можна купити)
1-2 яйця зварені вкруту
пів банки кукурудзи
приблизно 200 гр підкопченого м'яса, або курячої грудки (теж підкопчена)
жменя сушених білих грибів
1 цибулина
вершкове масло
сухарики з білого хліба
майонез

1. Гриби лише білі або гірший варіант польські, замочені (3-4 години), відварені (20 хв) і підсмажені на маслі. Спочатку ріжемо дрібно цибулю і на маленькому вогні підсмажуємо на вершковому маслі, щоб не пригоріла, до прозорого стану, туди ж кидаємо порізані на кубики гриби.

2. Яйця та курку ріжемо кубиком, все змішуємо, заправляємо майонезом (трошки), додаємо сухарки.
Все!










Немає коментарів:

Дописати коментар