Вона просто божественна! От реально все в міру, а цибулька додатково смакує. Рецепт (с)Альона Морозова
Отже:
Скумбрія свіжоморожена 3 шт. (середні) або 2 шт (великі)
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Часник 3 зуб.
Цукор 1 ч.л.
Сіль 1 ст.л.
Оцет 6-9% 3 ст.л. (або можна яблучний)
Олія 2 ст.л. (будь-яка)
Лавровий лист 2-3 шт.
Перець духмяний горошок 1 ч.л.
Суміш перців за смаком
1. Найголовніше лайфхак. Рибу не розморожуємо, вірніше нам треба такий стан, щоб вийняти нутрощі. Все. Це запорука того, що вона не розлізеться, а буде мати пружну структуру (звичайно якщо ви купили свіжу хорошу рибу).
2. Всі спеції змішуємо, нарізаємо цибулю кільцями, часник пластинками, додаємо оцет (у мене був з білого вина), акуратно все перемішуємо і викладаємо рибку. На 24 години в холодильник, можна струснути кілька разів протягом цього часу щоб рівномірніше просолилось.
Отже:
Скумбрія свіжоморожена 3 шт. (середні) або 2 шт (великі)
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Часник 3 зуб.
Цукор 1 ч.л.
Сіль 1 ст.л.
Оцет 6-9% 3 ст.л. (або можна яблучний)
Олія 2 ст.л. (будь-яка)
Лавровий лист 2-3 шт.
Перець духмяний горошок 1 ч.л.
Суміш перців за смаком
1. Найголовніше лайфхак. Рибу не розморожуємо, вірніше нам треба такий стан, щоб вийняти нутрощі. Все. Це запорука того, що вона не розлізеться, а буде мати пружну структуру (звичайно якщо ви купили свіжу хорошу рибу).
2. Всі спеції змішуємо, нарізаємо цибулю кільцями, часник пластинками, додаємо оцет (у мене був з білого вина), акуратно все перемішуємо і викладаємо рибку. На 24 години в холодильник, можна струснути кілька разів протягом цього часу щоб рівномірніше просолилось.
Немає коментарів:
Дописати коментар