Коли у вас немає кедрових горішкіх - це не біда, можна приготувати песто за рецептом Клопотенка, тим більше, що грецькі горіхи надзвичайно корисні. Вони містять багато поліненасичених жирних кислот, альфа-ліноленову і лінолеву кислоту, особлива комбінація жирів і тих самих кислот дуже корисна для здоров'я серцево-судинної системи.
https://www.health.harvard.edu/blog/health-benefits-of-walnuts-2018081314526
Власне рецепт:
50 г Листя базиліка
50 г Ядра волоських горіхів
60 мл Оливкова олія (або рослинна)
40 г Сир Пармезан
1 дрібка Сіль
2 шт. Зубчик часнику
1 ст. л. Лимонний сік
Все кидаю в блендер, вжиик і готово. Автентичніше робити це все у ступці, пармезан міняю на будь-який витриманий сир, довго в холодильнику все ж стояти не може.
https://www.health.harvard.edu/blog/health-benefits-of-walnuts-2018081314526
Власне рецепт:
50 г Листя базиліка
50 г Ядра волоських горіхів
60 мл Оливкова олія (або рослинна)
40 г Сир Пармезан
1 дрібка Сіль
2 шт. Зубчик часнику
1 ст. л. Лимонний сік
Все кидаю в блендер, вжиик і готово. Автентичніше робити це все у ступці, пармезан міняю на будь-який витриманий сир, довго в холодильнику все ж стояти не може.
Немає коментарів:
Дописати коментар