Пісочні горішки і якісне згущене молоко повертають у дитинство. Рецепт для окремих формочках, печуться у духовці.
2 яйця
1 ст. цукру
250 грам масла
0,5 ч.л. соди
0,5 ч.л. солі
1. Яйця збити з цукром. Масло охолоджене, навіть можна підморозити, тремо на тертці у борошно і перетираємо з ним, робити це треба швидко, бо пісочне тісто не любить тепло. Потім додаємо яйця, сіль і гашену соду, швидко замішуємо тіста, борошна можливо знадобиться трохи більше, залежно від розміру яєць.
2. Охолоджуємо не менше години в холодильнику (якщо сформувати пласт, а не колобок, то процес відбудеться рівномірніше). Далі беремо трохи і формуємо горішки (все інше тісто в холодильнику). Випікаємо при С180 до легкого рум'янцю.
3. Кожен горішок тремо на тертці щоб вирівняти краї. Начиняємо згущеним молоком.
0,5 л банка вареного згущеного молока
Немає коментарів:
Дописати коментар