Для форшмака купую норвезький оселедець, саме в ньому достаньо свого жиру і смак неперевершений.
Отже на 2 оселедця, вони, до речі, зовсім невеликі.
2 середні або 1 велика цибулина, томимо на вершковому маслі на маленькому вогні, до прозорого кольору, вона не повинна хрумтіти, вкінці додаємо ложку цукру і чекаємо поки він розплавиться.
2 скибочки батона замочуємо у воді
1 яйце зварити
Далі у блендері - подрібнюємо цибулю, яйце і батон до однорідної маси, потім оселедець і імпульсами, маса не має бути однорідна, коли оселедець шматочками так смачніше.
Правильніше робити на м'ясорубці, тоді структура більш однорідна, але мені лінь мити. А саме правильне взагалі рубити ножем, кажуть так :))
Отже на 2 оселедця, вони, до речі, зовсім невеликі.
2 середні або 1 велика цибулина, томимо на вершковому маслі на маленькому вогні, до прозорого кольору, вона не повинна хрумтіти, вкінці додаємо ложку цукру і чекаємо поки він розплавиться.
2 скибочки батона замочуємо у воді
1 яйце зварити
Далі у блендері - подрібнюємо цибулю, яйце і батон до однорідної маси, потім оселедець і імпульсами, маса не має бути однорідна, коли оселедець шматочками так смачніше.
Правильніше робити на м'ясорубці, тоді структура більш однорідна, але мені лінь мити. А саме правильне взагалі рубити ножем, кажуть так :))
Немає коментарів:
Дописати коментар