Меренга, шо може бути смачніше!
1частина білка
2 частини цукру
Ставимо на водяну баню і мішаємо до повного розчинення цукру, не перегріти!
Збиваємо спочатку на середніх оборотах, потім максимум.
Печемо 100С конвекція 40 хв, потім 50С ще 30 хв, можна на 2 рівнях, тоді треба буде поміняти місцями. Серединка чуть волога виходить, верх сухий, можна досушити до кінця
1частина білка
2 частини цукру
Ставимо на водяну баню і мішаємо до повного розчинення цукру, не перегріти!
Збиваємо спочатку на середніх оборотах, потім максимум.
Печемо 100С конвекція 40 хв, потім 50С ще 30 хв, можна на 2 рівнях, тоді треба буде поміняти місцями. Серединка чуть волога виходить, верх сухий, можна досушити до кінця
Немає коментарів:
Дописати коментар