пʼятниця, 6 квітня 2018 р.

Мигдальне печиво

Якщо є мигдальна мука і пара вільних білків. можна приготувати мигдальне печиво.



Отже:
2 білка
1/3 ст. + 1/3 ст. цукру
1 ч.л. мигдального екстракту
1 ст.л. муки
1 ст.л. крохмалю
1 ч.л. кориці
1 ст. 90 гр молотого очищеного мигдалю

Збиваємо білки з 1/3 ст. цукру до твердих піків. Змішуємо мигдаль+ цукор+мука+ кориця+ крохмаль. Обережно вмішуємо суху суміш у білки. Відсаджуємо на дечку з пергаментним папером через круглу насадку.

Духовка 160С пекти 15-20 хв.


Немає коментарів:

Дописати коментар