Швидкий абрикосовий пиріг. Той випадок, коли готую мусові торти, чізкейки, карамелі і зефіри, а їдять мої домашні цей пиріг. До речі, абрикоси можна замінити на сливи, вишні для прикладу. Так навіть і ягоди, типу смородини, чорниці згодяться.
Отже, для рецепту:
180 гр муки
130 гр йогурту не солодкого (я беру наш Щедрик)
1 яйця
120 гр цукру
8 гр розрихлювача
100 мл олії
150 гр фруктів
щіпка солі
Збиваємо яйця з цукром до білого кольору.
Додаємо олію і йогурт, ще раз перемішуємо міксером.
Додаємо муку з'єднану з розрихлювачем і сіллю, перемішуємо. Далі, якщо у вас ягоди акуратно вмішуємо їх у тісто, якщо абрикоси, то я спочатку налила тісто у форму, виклала половинками абрикоси і вилила залишки тіста.
Духовка розігріта до 180 гр., форма 20 см застелена пергаментом.
Випікаємо до готовності (суха зубочистка), орієнтовно 40-50 хв. Після випікання посипаємо зверху пудрою.
180 гр муки
130 гр йогурту не солодкого (я беру наш Щедрик)
1 яйця
120 гр цукру
8 гр розрихлювача
100 мл олії
150 гр фруктів
щіпка солі
Збиваємо яйця з цукром до білого кольору.
Додаємо олію і йогурт, ще раз перемішуємо міксером.
Додаємо муку з'єднану з розрихлювачем і сіллю, перемішуємо. Далі, якщо у вас ягоди акуратно вмішуємо їх у тісто, якщо абрикоси, то я спочатку налила тісто у форму, виклала половинками абрикоси і вилила залишки тіста.
Духовка розігріта до 180 гр., форма 20 см застелена пергаментом.
Випікаємо до готовності (суха зубочистка), орієнтовно 40-50 хв. Після випікання посипаємо зверху пудрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар