Оооо я просто обожнюю качку! З ябуками і хрусткою скоринкою. Осінь найкраща пора щоб посмакувати молоденькою качкою, адже саме зараз якраз підросли молоденькі пташки.
Отже, у мене качка трошки не дотягує до 2 кг. Звечора натираю її сіллю, перцем, можна додати також суміш якихось травок, вирізати залозу з хвоста. Залишаємо на ніч у холодильнику. Наступного дня виймаємо з холодильника і залишаємо качку, щоб вона нагрілась до кімнатної температури. Далі кладу в гусятницю, чи можна загорнути у фольгу. Всередину кладемо яблука. Ставимо у духовку нагріту до 130 С на 3 години. Всередині качки температура має бути не менше 65 градусів.
Далі виймаємо з духовкт, хай постоїть під кришкою. А тим часом готуємо суміш: в мене був мед, соєвий соус, імбирний соус та натерта цедра лимону.
Перекладаємо нашу качку на деко і змащуємо пензликом солодкою сумішшю.
Ставимо під гриль до рум'яної кірочки.
Отже, у мене качка трошки не дотягує до 2 кг. Звечора натираю її сіллю, перцем, можна додати також суміш якихось травок, вирізати залозу з хвоста. Залишаємо на ніч у холодильнику. Наступного дня виймаємо з холодильника і залишаємо качку, щоб вона нагрілась до кімнатної температури. Далі кладу в гусятницю, чи можна загорнути у фольгу. Всередину кладемо яблука. Ставимо у духовку нагріту до 130 С на 3 години. Всередині качки температура має бути не менше 65 градусів.
Далі виймаємо з духовкт, хай постоїть під кришкою. А тим часом готуємо суміш: в мене був мед, соєвий соус, імбирний соус та натерта цедра лимону.
Перекладаємо нашу качку на деко і змащуємо пензликом солодкою сумішшю.
Ставимо під гриль до рум'яної кірочки.
Немає коментарів:
Дописати коментар