Дуже люблю цей брауні з сиром і вишнею. Рецепт не дуже дорогий, а результат смачний і зусиль для готування багато не треба. Можна пекти на пів порції.
Шоколад - 100 гр
масло вершкове - 120 гр
цукор - 150 гр
яйця - 4 шт.
мука - 120-150 гр
розрихлювач - 1 ч.л.
сир звичайний кисломолочний - 300 гр
ванільний цукор за бажанням
вишні заморожені або свіжі - 300 гр
щіпка солі
Отже, шоколад разом з маслом розтоплюємо, можна на водяній бані, я роблю це на газу.
Два яйця збиваємо з ванільним цукром і 50 гр цукору, додайте також щіпку солі.
Для сирного крему. Розтерти сир з 2 яйцями які залишились та цукром 100 гр.
До збитих яєць додаємо розтоплений шоколад з маслом.
Тепер до цієї маси додаємо просіяну муку з розрихлювачем. Спочатку додаємо 120 гр, маса не повинна бути густа, тісто повинно ллятися.
Тепер на дно форми кладемо частину тіста, зверху вишні (якщо багато соку я трошки приварюю з крохмалем і цукром), потім сирне тісто, далі знову темне тісто, вишні, творог. Можна зубочисткою зробити розводи.
Випікаємо при 180 градусів приблизно 40-50 хвилин.
Шоколад - 100 гр
масло вершкове - 120 гр
цукор - 150 гр
яйця - 4 шт.
мука - 120-150 гр
розрихлювач - 1 ч.л.
сир звичайний кисломолочний - 300 гр
ванільний цукор за бажанням
вишні заморожені або свіжі - 300 гр
щіпка солі
Отже, шоколад разом з маслом розтоплюємо, можна на водяній бані, я роблю це на газу.
Два яйця збиваємо з ванільним цукром і 50 гр цукору, додайте також щіпку солі.
Для сирного крему. Розтерти сир з 2 яйцями які залишились та цукром 100 гр.
До збитих яєць додаємо розтоплений шоколад з маслом.
Тепер до цієї маси додаємо просіяну муку з розрихлювачем. Спочатку додаємо 120 гр, маса не повинна бути густа, тісто повинно ллятися.
Тепер на дно форми кладемо частину тіста, зверху вишні (якщо багато соку я трошки приварюю з крохмалем і цукром), потім сирне тісто, далі знову темне тісто, вишні, творог. Можна зубочисткою зробити розводи.
Випікаємо при 180 градусів приблизно 40-50 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар