А в мене сьогодні гефілте фіш! Довго надихалась і нарешті зважилась!
Отже, чоловік купив коропа більше 3 кг, про що потім я пожалкувала, бо з такого коропа важко знімати шкуру і перерізати кісточки треба спец ножницями, яких у мене нема.
Приблизно 2 години у мене пішло на підготовку коропа, тобто я його почистила від луски, вийняла жабри, вирізала хребет, зняла шкуру, що було дуже важко, але осилила все таки. З м'якоті вийняла всі довго кістки (які на брюшку), все інше порізала на шматки. Для начинки взяла дві дуже великі цибулини, порізала півкільцями і тушила на вершковому маслі до золотистого кольору, вкінці додала ложку цукру, посолила та поперчила. п'яту частину батону замочила у молоці, перед цим обрізала шкірку. Все м'ясо перекрутила на м'ясорубку, також додала цибулю (охолоджену) та батон, посолила, поперчила і ще додала чайну ложку цукру. Фарш добре вимішала.
Далі беремо шкуру і починаємо сшивати від хвоста, поступово начиняючи фаршем.
Оскільки кастрюлі підходящого розміру у мене нема, я вирішила не варити, а пекти рибу. Отже деко змазала олією, поклала крупними кільцями цибулю і моркву. Виклала рибу, також змазала її олією.
Поставила в духовку гарячу сковородку з кип'ятком на саме дно, на середню полицю поставила рибу, 160-170 градусів на 2 години. Всередині риби температура була більше 75 градусів.
Все!
Отже, чоловік купив коропа більше 3 кг, про що потім я пожалкувала, бо з такого коропа важко знімати шкуру і перерізати кісточки треба спец ножницями, яких у мене нема.
Приблизно 2 години у мене пішло на підготовку коропа, тобто я його почистила від луски, вийняла жабри, вирізала хребет, зняла шкуру, що було дуже важко, але осилила все таки. З м'якоті вийняла всі довго кістки (які на брюшку), все інше порізала на шматки. Для начинки взяла дві дуже великі цибулини, порізала півкільцями і тушила на вершковому маслі до золотистого кольору, вкінці додала ложку цукру, посолила та поперчила. п'яту частину батону замочила у молоці, перед цим обрізала шкірку. Все м'ясо перекрутила на м'ясорубку, також додала цибулю (охолоджену) та батон, посолила, поперчила і ще додала чайну ложку цукру. Фарш добре вимішала.
Далі беремо шкуру і починаємо сшивати від хвоста, поступово начиняючи фаршем.
Оскільки кастрюлі підходящого розміру у мене нема, я вирішила не варити, а пекти рибу. Отже деко змазала олією, поклала крупними кільцями цибулю і моркву. Виклала рибу, також змазала її олією.
Поставила в духовку гарячу сковородку з кип'ятком на саме дно, на середню полицю поставила рибу, 160-170 градусів на 2 години. Всередині риби температура була більше 75 градусів.
Все!
Немає коментарів:
Дописати коментар