субота, 24 вересня 2016 р.

Торт "Морела"

Покажу тортик свій за цим рецептом


Побачила його і втратила сон, торт доволі простий, хто хоче спробувати мусові пекти можна почати з нього,але він мене розчарував, можливо через те що не дотрималась рецепту.



Пісочний корж вийшов супер (нарешті в мене вийшло пісочне тісто!) розсипчастий. Для цього я поклала масло в морозилку на пів години. Потім поставила в холодильник миску, далі вийняла додала борошно, пудру, сіль, холодне масло порізане на шматочки і пульсами збила міксером. Коли утворилися крихти додала жовток

Далі бісквіт теж спікся без проблем, не впав, пухкий, єдине какао погане в мене, це відобразилось на кольорі і на смаку :(

Далі шар замість абрикос взяла свіжі персики, проварила з цукром чуть і розбавила соком персиковим. От тут не вистачило мені смаку, цей шар вийшов якийсь занадто нейтральний.

Мус ніяких проблем.. А от глазур, оскільки торт не заморожується, сповзла негарно, занадто рідка напевно. Все таки класична дзеркальна глазур мені подобається більше. З глазур'ю треба експериментувати, можливо трошки все таки підморозити торт в холодильнику або охолодити більше глазур.


Немає коментарів:

Дописати коментар