Лінки які мене надихають і з якими вчуся:
https://rjstewart29.wordpress.com/2014/02/10/baking-science-how-does-baking-work/
http://kavolekat.livejournal.com/5264.html
http://mariana-aga.livejournal.com/tag/%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86
http://registrr.livejournal.com/8290.html#cutid1
http://eliabe-l.livejournal.com/18495.html
https://verifica.wordpress.com/%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-teoria-e-pratica/
http://mysecretshobby.blogspot.com/2014/08/1540-pate-panterelli.html#.Vuv7R9KLTGh
http://vkusnozhit.blogspot.com/2014/05/blog-post_11.html
http://verdadedesabor.blogspot.ru/2012/11/pasteis-de-nata.html
http://lunetta-mama.livejournal.com/40814.html
варення абрикосове
http://fleur-de-cassie.livejournal.com/172977.html
панеттоне http://eliabe-l.livejournal.com/56297.html
http://eliabe-l.livejournal.com/37676.html
http://eliabe-l.livejournal.com/38712.html
як зробити сильну муку http://bvallejo.livejournal.com/116597.html
про м"ясо http://kogepan08.livejournal.com/
яблочний оцет http://flowerohyeh.livejournal.com/39965.html#cutid1
зеркальна глазурь http://www.zhizn-vkusnaja.com.ua/2016/03/zerkalnaja-glazur-recept.html
панетоне: https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/280858.html
https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/466146.html загалом ссилка https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/467425.html
осмотолернатні дріжджі https://bvallejo.livejournal.com/127100.html
https://pratina.livejournal.com/453382.html
https://www.dissapore.com/ricette/panettone-di-iginio-massari-fatto-in-casa/ оригінал рецепту і закваска
https://rjstewart29.wordpress.com/2014/02/10/baking-science-how-does-baking-work/
http://kavolekat.livejournal.com/5264.html
http://mariana-aga.livejournal.com/tag/%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86
http://registrr.livejournal.com/8290.html#cutid1
http://eliabe-l.livejournal.com/18495.html
https://verifica.wordpress.com/%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-teoria-e-pratica/
http://mysecretshobby.blogspot.com/2014/08/1540-pate-panterelli.html#.Vuv7R9KLTGh
http://vkusnozhit.blogspot.com/2014/05/blog-post_11.html
http://verdadedesabor.blogspot.ru/2012/11/pasteis-de-nata.html
http://lunetta-mama.livejournal.com/40814.html
варення абрикосове
http://fleur-de-cassie.livejournal.com/172977.html
панеттоне http://eliabe-l.livejournal.com/56297.html
http://eliabe-l.livejournal.com/37676.html
http://eliabe-l.livejournal.com/38712.html
як зробити сильну муку http://bvallejo.livejournal.com/116597.html
про м"ясо http://kogepan08.livejournal.com/
яблочний оцет http://flowerohyeh.livejournal.com/39965.html#cutid1
зеркальна глазурь http://www.zhizn-vkusnaja.com.ua/2016/03/zerkalnaja-glazur-recept.html
панетоне: https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/280858.html
https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/466146.html загалом ссилка https://gotovim-vmeste1.livejournal.com/467425.html
осмотолернатні дріжджі https://bvallejo.livejournal.com/127100.html
https://pratina.livejournal.com/453382.html
https://www.dissapore.com/ricette/panettone-di-iginio-massari-fatto-in-casa/ оригінал рецепту і закваска
Немає коментарів:
Дописати коментар