Рецептів в'ялених помідор в інеті безліч. Є з часником і без, зі свіжими травами, з сухими. Я чомусь побоялась робити зі свіжими і з часником і зробила за таким.
Помідори (сливочки, чим більше м'ясисті тим краще) помила, розрізала навпіл. До олїі додала сухі трави, коли вона трошки настоялась, змазала кулінарним пензликом кожну помідорку, посипала зверху морською сіллю, додала травок де не вистачало і відправила в духовку на 100 градусів з обдувом. В мене було 4 дечки то в'ялились вони десь годин 12. Склала в сухі стерилізовані баночки і залила олією. Поставила на пів години в духовку на ті ж 100 градсуів.
З 4 кг помідор вийшло 750 грам в'ялених.
Помідори (сливочки, чим більше м'ясисті тим краще) помила, розрізала навпіл. До олїі додала сухі трави, коли вона трошки настоялась, змазала кулінарним пензликом кожну помідорку, посипала зверху морською сіллю, додала травок де не вистачало і відправила в духовку на 100 градусів з обдувом. В мене було 4 дечки то в'ялились вони десь годин 12. Склала в сухі стерилізовані баночки і залила олією. Поставила на пів години в духовку на ті ж 100 градсуів.
З 4 кг помідор вийшло 750 грам в'ялених.
Немає коментарів:
Дописати коментар