понеділок, 4 вересня 2023 р.

Апельсиновий кекс

 Рецепт від 2 зіркового шефа Мішлен Жан-Франсує П'єжа, яким він поділився на своій сторінці під час карантину.

Особливість цього кексу полягає у тому, що він випікається у широкій формі, висота тіста не має перевищувати 2 см.

Отже, все кімнатної температури

120 гр масла
120 гр цукру
2 яйця 
120 гр борошна
5 гр розрихлювача
1 великий апельсин

Масло розтерти з цукром і цедрою, дуже добре збити, додати яйця по одному, збити. Влити сік, розмішати, ввести борошно з розрихлювачем.

Пекти при 180С приблизно 20 хв. Форму змазуємо маслом і присипаємо цукром.


Немає коментарів:

Дописати коментар