Рецепт з інстаграму @tatyana.obukhova
Готується дуже швидко, практично за пів години.
Потрібно:
- 100 гр шоколаду 70%
- 60 гр вершкового масла
- 125 гр цукру
- 1 яйце с1
- 65 гр звичайного борошна
- 20 гр какао хорошої якості
- 4 гр розрихлювача
- 1/4 ч.л. солі
- 1ч.л. крупної морської солі
1. Шоколад розтоплюємо з маслом на водяній бані або в мікро (не перегрівати!) до однорідної маси.
2. Яйце збиваємо з цукром до збільшення в об'ємі, далі додаємо ледь теплу масу шоколаду, змішуємо до однорідності.
3. Окремо просіяли борошно, какао, розрихлювач, додаємо до маси і перемішуємо.
4. Далі можна поставити в холодильник, щоб маса загусла, тоді формуємо кружечки. Я просто взяла ложкою і викладала з дистанцією 5-6 см, бо печиво розпливеться.
5. Печемо при 180С рівно 12 хв! Не більше! Печиво зразу буде м'яке, але потім загусне ніби. Я лопаткою перенесла на решітку, посипала сіллю морською.
Немає коментарів:
Дописати коментар