вівторок, 7 квітня 2020 р.

Ягідна карамель

Ягідну карамель готувала з пюре малини і чорниці, можна брати всякі манго-маракуї, і т.д., що подобається.

120 гр цукру
40 гр пюре фруктового
90 гр масла вершкового кімнатної температури

1. Розтоплюємо цукор на середньому вогні, не мішати нічим, коли починає плавитися по боках, просто круговими рухами мішаємо ковшик, і цукор почне плавитися.

2. Далі додаємо сюди пюре нагріте до 90С
Почне дуже сильно булькати, будьте обережні, тримаю на маленькому вогні пару хвилин, а тоді легенько лопаткою перемішую. Мета  - щоб вийшла однорідна маса, тобто щоб не було внизу карамель, а зверху пюре.

Я провела лопаткою по дну і видно, що це однорідна суміш. 

3. Додаємо масло нарізане кубиками, перемішуємо, якщо треба пробиваємо блендером і розливаємо або в силіконові формочки, або просто у форму якусь.




Немає коментарів:

Дописати коментар