понеділок, 29 червня 2015 р.

Сирник

Cьогодні готувала сирник, вийшов трохи вологий, я люблю сухіший.


500 гр домашнього сиру хорошой якості (жирний і не перетоплений)
100 гр цукру
100 гр вершкового масла
3 яйця
1-2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
2 ст. л манки (наступного разу буду робити без неї)

А далі все просто. Сир перемелюємо на м"ясорубці, або пропускаємо через друшляк, чи просто збиваєм блендером. Окремо збиваємо м"яке масло з цукром майже до білого кольору, вводимо по одному яйця, в цю масу перекидаємо сир і гарно збиваємо, вкінці даєму крохмаль і манку. За бажанням можна додати сухофрукти.

Ставимо випікатися у духовку 180 С на 10 хв, тоді понижаємо температуру до 160 С і печемо ще 50 хв орієнтовно. Вистужую у ледь привідкритій духовці.




Немає коментарів:

Дописати коментар